teknik och billig mat.

Idag när vi vaknade åkte vi med tunnelbanan till Ginza för att gå till Sony building. Det är en stor byggnad där Sony visar sina senaste prylar, mycket som inte ännu har, eller ens kommer, släppas på den västerländska marknaden.


Här är en videokamera som var skaksäker. Plattan kamerorna står på skakade hårt och här ser man skillnaden på de två olika kamerorna. Den till vänster var ganska mycket bättre!


Trots alla häftiga kameror kände vi att Ginza inte riktigt var vår grej. Åt GIGANTISKA maki-rullar för 50 kronor innan vi åkte vidare till Akihabara.


Akihabara är Mekka för tekniknördar och mangafreaks. Här till exempel stod ett 20-tal japaner och kollade på oförståeligt tv-spel. Kanske 90 % av människorna i denna stadsdel var, såklart, män.


Vi gick såklart också in i ett stort varuhus fullt med manga. De här små tidningarna man ser här på bilden är cirka 20-sidiga häften tecknade av små små förlag bestående av kanske 5 personer. Oftast, om inte alltid, är innehållet ganska vuxenstämplat.


Vi åkte så småningom vidare till Shinjuku där vi åt denna delikata måltid för ynka 30 svenska riksdaler. Stället hittade vi i den så kallade Piss Alley precis vid stationen. Det är ett litet kvarter fullt med billiga yakitori- och ramenställen som bara har några få sittplatser var.


Vi tänkte barhoppa hela natten i Shinjuku, men allting var så överväldigande att vi inte orkade så hemskt länge.


Vi tog den proppfulla tunnelbanan hem och sitter nu på vårt lilla rum och ska sätta på en film!


Kommentarer
Postat av: Oscar

Jaha, allt är ball. BALL!

2010-09-05 @ 03:45:35
Postat av: cecilia

man blir ju hungrig och avis... hur är ert rum förresten, och lägenheten, bor det fler där? pusssss

2010-09-05 @ 10:40:53
Postat av: hanna

Det bor en tysk i trettioårsåldern i rummet mittemot oss och någon till person på nedervåningen vi inte har träffat än. Däremot hälsade vi på japanskan han drog med hem inatt.. haha. Badrummet är okej, men köket lär vi inte laga någon mat i. Vi kan göra ett inlägg om hur vi bor snart!

2010-09-05 @ 11:57:39
URL: http://nagatsuki.blogg.se/
Postat av: Emelie & Andreas

Vad kusligt, vi tog EXAKT samma bild där häromdagen Den högra skärmen hängde inte riktigt med, på den vänstra såg vi till och med bättre ut än i verkligheten, fantastiskt.

2010-09-08 @ 13:47:55
Postat av: hanna

Haha, härligt. Världens bästa teknikbyggnad. Älskar det!

2010-09-08 @ 14:03:26
URL: http://nagatsuki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0