streetstyleEn rolig sak var att vi blev fotade av någon streetstyle-fotograf en dag i Tokyo. (Som man alltid blir när man går förbi Lawson på Omotesando i Harajuku. De sitter uppradade 20 pers och håller utkik. Ser jätteroligt ut och folk går typ fram och tillbaka för att bli fotade. Haha.)


Vi fick svara på lite frågor och alltihop kan man se HÄR.

shinjukuNär vi kom tillbaka till Tokyo från våra tågresor hade vi bokat hotell i Shinjuku, mest för att det kändes som vi aldrig har gett den stadsdelen en chans. Tycker bara att den är stor och stökig eller alldeles för up-tight.


Vi gick hur som helst och åt i ett rangligt litet hus i Piss Alley.


Gick vidare för en eller två öl till Albatross Bar som ligger på samma lilla gata. Himla fint litet ställe. Dessutom har de en lucka i takat upp till andra våningen, så att de som sitter där uppe kan ropa ner till bartendern vad man vill ha. Vi var nära på att spotta ut ölen när det vid ett tillfälle kom ner ett helt ben från taket, rakt framför oss. Hjärtklappet där alltså. Oj oj oj.


Baren har massa små fina detaljer överallt. Och blodröda väggar, bara en sådan sak.


Vi gick snart in på närmaste Karaoke-Kan och spenderade en timme eller två där.


Promenerade en bit tills vi gick förbi ett dart-ställe. Dit ville vi in!


Vi var sämst på hela stället men det var roligt ändå.


Där satt vi och drack drinkar med fin is. (Vi hittade en sådan isform som gör runda isbollar en dag. Den fick följa med hem!) Bartendern kom ut och ville prata anime med emil hela tiden. Det var fint.


bloglovin
RSS 2.0