fitting


Idag startade vi dagen genom att köpa en present till någon vi tycker om! Man får alltid så fina inslagningar här i Japan när man säger att det är en present.


Det började regna och vi smet in på Starbucks i Harajuku. Smygfotade rökande tjej.
Angående det är de väldigt petiga med rökning här. Eller, det är väldigt motsägelsefullt. Man kan köpa cigaretter i varje vending machine och man får röka på varje resaturant. Man får däremot inte röka på gatorna, utan man har istället små rökbås och rökrutor. Jag tror att det hänger samman med att det är så mycket folk och att man bär en brinnande cigarett precis i höjd med ett barns huvud. Hur som helst är jag tacksam för det!


Vi åkte så småningom till Ebisu och åt japansk glass. I en liten bägare fick man välja tre sorters glass. Vi tog grönt te (klassikern), citronte och någon slags sorbet. Tillsammans med det fick man salt sjögräs och kallt te. Sjögräset och sorbeten var goda, teglassen sådär. Konsistensen var nästan pulvrig!


Vi gick promenerade runt i området medan vi väntade på att klockan skulle bli 18.45 då vi skulle träffa studenterna jag ska gå visning för. Vi följde dem till deras skola som var hur fin som helst. Det visade sig också att kläderna var riktigt fina! Helt okej i alla fall. Och ingenting gick fel, alls. Varken kläderna ELLER skorna var för små! Studenterna jublade när det visade sig att skorna passade. (Gummistövlar med klack!) Det var lite läskigt att visa upp sig för deras lärare som satt på en rad och lyssna på en massa kommentarer man inte förstår sig på. På nästa fitting ska jag se till att ta lite foton! Ska nämligen dit två gånger till innan visningen.


I Shibuya gick vi på en affär som säljer saker som säljer bäst just nu. Jag tror att de samlar in data från resten av staden och köper in det som är mest populärt. Hur bra som helst för mig som inte kan läsa en enda instruktion! Det var bara att plocka på sig nummer 1:or.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Asså, hur avundsjuka försöker du göra mig! Starbucks, glass, modell, och Kitson, hur va Kitson? Och så affären på slutet såg ju inte dålig ut... PUSS!

2010-09-14 @ 17:19:19
Postat av: Kattis

Hej sötnosar! Vad skoj det är att läsa er fina blogg! Fantastiskt att få lära känna en stad under en längre tid - ni måste ha hur skoj som helst. Hanna, att du skulle modella visste jag redan innan du åkte. Puss puss på er båda två.

2010-09-14 @ 17:20:39
Postat av: hanna

Ebba: puss fina du. tänker på dig varenda gång vi är på starbucks. kitson var ok, men inte så mycket mer. Det enda riktigt värda var det i paketet som är till siri. (mailar dig vad det är haha) annars var det bara kanske dyrt och konstiga grejer.Kattis: Pus puss! Det är verkligen fint att vara här så länge. Vi insåg idag att det här var halva tiden. Att man får se så mycket och nästan bli som en tokyoit!

2010-09-14 @ 18:27:33
URL: http://nagatsuki.blogg.se/
Postat av: Sara

Okej seriöst.. Klänningen på sista bilden är gullig, men du i den ( + i en gullig affär i japan!).. du ser ju för böveln ut att vara tagen ifrån en ybergullig film! Väntar för överig spännt på hur denna söta film ska sluta.. <3

2010-09-14 @ 22:16:04
Postat av: MOA G

SAKNAR ER!!!!!!! ni är fina

2010-09-15 @ 21:52:25
URL: http://gegamoja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0