batmanI förrgår var peppen enorm. Med lite strul hade vi i alla fall fått tag på biljetter till Batman på IMAX, premiärdagen och allt.


Vi plockade på oss lite filtar (smart grej!) och råkade äta upp popcornen innan filmen började. Vi köpte en popcornlåda som hade hälften smörpopcorn och hälften karamelliserade. Mums. Vi trodde att skärmen skulle vara ENORM, så vi blev lite besvikna när vi väl kom in i salongen. Det bästa var nog ändå ljudet, hela taket var fyllt av högtalare. Eller alltså, filmen var ju det bästa.

Efter bion mötte vi upp Ryota och Yan som vi hade träffat på en bar några dagar tidigare. Världens finaste männsikor och det känns väldigt trist att åka ifrån dem. Nu ska vi precis möta upp dem igen för att träffa dem för fjärde gången på fem dagar!


Vi gick vidare till Piano Bar, ett minimalt ställe i Shibuya. Där stannade vi tills sista tåget gick och pratade om jordbävningar, partytricks och konstiga jobb.

Kommentarer
Postat av: E

hej hanna! jag har letat lite i arkivet men har inte riktigt hittat vad jag undrar efter. vilket område bör man bo i? har du tips på något hotell eller har ni alltid hyrt lgh? som första-gångsturist i toyko, vad ska man inte missa och vad kan man skippa? skulle uppskatta SÅ mycket om du hade tid/lust att skriva en liten kort guide för nybörjare!

2012-08-14 @ 09:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0