tröttmössor x2

Gårdagen blev inte så lång. Vi sov lite längre, men när vi vaknade mådde Emil inget vidare. Vi stannade på rummet ett tag vilket var mysigt det med. Så småningom begav vi oss till Shibuya. Det ligger så nära och bra!
Emil svalde en Ipren med juice från Muji.


Och öppnade en present han fick av mig från Loft! En Totoro- svettduk/servett. Fin tyckte han!


Iprenen höll dock inte så länge och vi tyckte det var bättre att åka hem. Utanför tunnelbanan stötte vi på den här gröna typen!


Åt nudelmiddag för femtio kronor på det här lilla stället nära vårt hem. Vi tvingade oss själva att stå ut med värmen utomhus eftersom man får bolma hur mycket man vill inomhus.


Vi var supertrötta och när vi kom hem orkade vi inte ens kolla på den planerade filmen utan somnade på en gång, trots att klockan bara var nio. Helgalet!

Kommentarer
Postat av: Pappa Leif

Tröttheten......den kommer efter några dagar, men snart är ni inne i Japansk tid till fullo. Och slipper känna er småsega. Upplever ni att det är dyrt mat osv. Skall ni åka till Kamakura eller Mount Fuji ? Kampai

2010-09-04 @ 17:17:01
Postat av: hanna

Nja alltså det beror på. Idag åt vi middag för 30 kronor per person! Det beror helt på hur mycket man letar och vad man är sugen på.Vi vet inte riktigt än, men det är mycket möjligt. Vi kommer nog vilja komma bort från storstadslivet snart!

2010-09-04 @ 17:53:58
URL: http://nagatsuki.blogg.se/
Postat av: cecilia

och hur mår Emil nu? migränvarning? eller bara helt enkelt resa/tidsomställning/kulturomställning/klimatomställning och långa många promenader...

storasyster saknar er...

2010-09-04 @ 18:18:09
Postat av: hanna

Ja Emil mår fint nu! Tror han fick lite feber igår men det blev bra efter 12 timmars sömn. Tror att det ha varit en blandning av vätskebrist/utmattning/värme/sömnbrist. Så alltså precis som du sa!

Och vi saknar storasyster. Vi köper fina presenter åt henne som vi längtar efter att få ge. Åh fina finsiri.

2010-09-04 @ 18:28:07
URL: http://nagatsuki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0