harajuku

Igår när vi vaknande gick vi än en gång genom Yoyogi-koen till Harajuku. Parken som för några dagar sen var helt tom var nu helt full med människor. På söndagar kommer nämligen alla slags människor dit för att uppträda och visa upp sig, ha picknick och umgås.


Vi hittade en fin fjäril med en bruten vinge.


I Harajuku var vi inne i en liten butik där vi pratade med föreståndarna i kanske en halvtimme. Emil fick träna sin japanska och vi fick lite tips på härliga saker i området.


En av killarna visade oss vägen till ett litet tempurahak.


På kvällen smakade vi en melon som kostade 200 kronor. Den smakade mest bara vanlig honungsmelon!


Kommentarer
Postat av: cecilia

VARFÖR kostade melonen 200 kr???

fint att jag fick se er och prata med er :) puss puss

2010-09-06 @ 15:32:22
Postat av: Emil

Japanerna gillar meloner. haha. Nä men det är värsta grejen med frukter här. Man köper typ svindyra frukter som gå bortpresent ofta också. Alla frukter som går att köpa är perfekta singelförpackade knytten. Melonerna är endel i det ledet. Jag ville köpa en liten melon. Men han sa att den lilla melonen inte är god "här smaka på den stora!". Den smakade vanlig honungsmelon, så jag köpte ingen alls. haha. den som gapar efter mycket!

2010-09-07 @ 01:33:12
URL: http://nagatsuki.blogg.se/
Postat av: Leif

Sol vind och vatten. Nog är det skönt med värme men har ni fått uppleva svalkan vid vattnet. Finns det bad möjligheter som lockar er. Sol och 18 grader här. Ha de' Leif

2010-09-07 @ 12:43:17
Postat av: hanna

Tro mig, den här värmen är inte skön. Vi ska åka till turistinformationen imorgon och se vad man kan göra för några utflykter, förhoppningsvis då till svalare trakter.

2010-09-07 @ 15:59:31
URL: http://nagatsuki.blogg.se/
Postat av: Moa

http://rodeo.net/niotillfem/



ni får fans. <3

2010-09-07 @ 23:49:44
Postat av: Angelica

gud så ballt! vill också till japan!

2010-09-08 @ 20:17:09
URL: http://mataduvor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0